Postări populare " My Laura Catrinar "

luni, 10 octombrie 2011

Mai puteti vizita si link-urile de mai jos

http://ro-ro.facebook.com/people/Laura-Catrinar-hrihor/100001886492576

http://ro-ro.facebook.com/people/Laura-Catrinar/100001895021049

http://www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=548695451

https://profiles.google.com/eugencatrinar

http://ro-ro.facebook.com/people/Eugen-Catrinar-hrihor/100000254725892

http://eugencatrinar.blogspot.com

http://www.neogen.ro/catrinareugen

http://www.crisana.ro/stiri/actualitate-13/casa-de-piatra--89856.html




Masivul Bucegi, cu o suprafață de circa 300 km2, se află la extremitatea estică a Carpaților Meridionali, desfășurandu-se între Valea Prahovei la est si culoarul Branului și Valea Ialomiței la vest; cade brusc spre nord către depresiunea Bârsei și spre sud, până la contactul cuSubcarpații de curbură. Se întinde pe teritoriul județelorDâmbovițaPrahova și Brașov. Fiind de o mare complexitate structurală și morfologică, masivul apare ca o cetate naturală, cu incinta suspendată la 1600 – 2500 m, sprijinită de abrupturi puternice.

Cuprins



Iata 6 reguli folositoare celor care doresc sa aiba o relatie de durata, intima si pasionala. Aceste reguli au rezultat in urma unui studiu asupra 10-15% din cuplurile care sunt impreuna de mai mult de 4 ani si care au toate sansele sa traiasca astfel pana la adanci batraneti, asa cum ne-am dori cu totii. Daca si tu ai putea pune in practica aceste sugestii, ai face un pas important spre a te numara printre cuplurile de invidiat. Citeste aceste indrumari impreuna cu perechea ta si fructifica-le, lucrand cu rabdare la imbunatatirea sau dezvoltarea relatiei pe care o aveti.

1. Stabilirea prioritatilor
In cuplurile fericite si satisfacute ambii parteneri isi iau angajamentul de a se stradui sa faca in asa fel incat relatia lor (inclusiv relatia sexuala) sa fie una de calitate. Aceste cupluri acorda relatiei lor timpul si atentia cuvenita. Orice lucru care ar inseamna sa le scurteze timpul petrecut impreuna este amanat sau anulat. Cinele sunt adesea amanate pentru a vorbi sau a face dragoste. Se intampla chiar sa intarzie la o petrecere sau intr-o vizita la rude. Sunt in permanenta preocupati de cum sa procedeze sa fie singuri in weekend sau in vacante, fara copii, prieteni sau soacra. De multe ori chiar amana invitatiile si reanalizeaza lista obligatiilor exterioare.
2. Sincronizarea
Poti pune bazele unei relatii implinite daca iti faci timp pentru perechea ta. Cuplurile amana intimitatea si conversatia pentru a stabili niste lucruri. Curatenia casei, spalatul masinii, vorbitul la telefon, uitatul la televizor, s.a.m.d., inlocuind comportamentul afectuos la care s-au angajat la inceputul relatiei. Daca ceva frumos se intampla, soseste tarziu, la sfarsitul unei zile obositoare, ori se cere amanat pentru weekend sau vacanta. Cuplurile fericite nu inceteaza niciodata sa-si aranjeze intalniri, sa pandeasca momentul oportun si sa-l dea uitarii pe cel nepotrivit.
3. Impacarea
Perechile fericite sunt unice prin maniera lor specifica de a-si reveni dupa o cearta. Adesea acestea reusesc sa puna deoparte problemele relatiei pentru a putea experimenta lucruri noi impreuna. Cei doi reusesc sa amane certurile si neintelegerile si mearga la un concert, la o petrecere, sa ia cina in oras sau sa faca dragoste. Apoi, la scurt timp dupa ce s-au simtit bine impreuna folosesc aceste stari pentru a le da putere in rezolvarea problemelor, probleme care le par imposibil de rezolvat celor nefericiti. Cuplurile care s-au dovedit durabile incearca sa descopere solutia problemei lor doar atunci cand sunt binedispuse.
4. Atingerile
Partenerii implicati cu adevarat intr-o relatie se ating reciproc foarte mult. Atingerile lor sunt mai ales senzuale si nu neaparat cu semnificatii implicit sexuale. Ei se tin de mana, se cuibaresc unul in bratele celuilalt pe canapea cand se uita la televizor, se imbratiseaza, se saruta, fac bai impreuna, isi fac masaj si cate si mai cate.
Spre deosebire de perechile cu relatii pline de afectiune, cele in care afectiunea este redusa trebuie sa depuna adevarate eforturi pentru a reusi sa provoace ceva interesant.
Sexul nu este cu mult mai diferit ca obisnuinta de rutina zilnica pentru cuplurile implinite, dar o piatra de incercare pentru perechile mai putin realizate afectiv.
5. Romantismul
Perechile implinite cunosc prea bine importanta surprizelor, a tandretii, a complimentelor sau micilor cadouri. Cadourile costisitoare nu pot prevesti fericirea intr-o relatie dar cele micute, daruite constant, da. Acesti parteneri vor continua, precum se spune, „pana ce moartea ne va desparti”, sa se comporte intr-un mod romantic si seducator. Atingerile, telefoanele neasteptate, cina la lumina lumanarii, weekend-urile in care sa stea impreuna dezbracati, complimentele neasteptate, florile si dulciurile, toate sunt lucruri firesti. Darurile si telefoanele sunt mai importante deoarece exprima ceea ce cuvintele nu pot reda, adica acel „Ma gandesc adesea la tine cand nu suntem impreuna”. Niciodata acesti parteneri nu inceteaza sa-si arate aprecierea reciproca. Daca a trecut mult timp in care au fost preocupati cu alte lucruri, ei se scuza si iau masuri.
6. Anticiparile
Sa fii indragostit inseamna sa poti anticipa cand partenerul se gandeste intens la tine. Intr-o zi un director ocupat primeste un biletel intr-un plic de la sotia sa, cu care era casatorit de 19 ani. Pe acesta era scris: „Se ofera recompensa unui barbat chipes pentru o noapte grozav de plina de pasiune! Ne vedem la ora 7:00 PM!”. Plicul continea totodata cheia unei camere de hotel. Din aceasta cauza barbatul a spus ca a reusit sa-si terminat doar partial lucrul in ziua respectiva! Cuplurile fericite planuiesc din timp astfel de momente, partenerii facandu-si invitatii reciproc pentru ca ei stiu cat este de importanta mentinerea pasiunii. De multe ori ei pregatesc o intalnire fierbinte sunandu-si partenerul la serviciu. Ei isi descriu pasiunea si chiar se gandesc cum sa ofere o „avampremiera” a clipelor de dragoste ce vor urma. Fa o comparatie cu cuplul tipic caz in care intrebarile sunt de genul celei: „Ce zici, o facem?”. Prima categorie iese in evidenta printr-o gandire riguroasa si creativa, iar rezultatele sunt de multe ori peste masura asteptarilor.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu