Postări populare " My Laura Catrinar "

luni, 10 octombrie 2011

SOAPTA MI-E CUVANTUL SI E SUFICIENT PENTRU A FI AUZIT

img



Conform unei legende persiene, un tânãr pe nume Farhad se îndrãgostise de frumoasa Shirin. Ajungând la el vestea cã iubita i-a fost ucisã, Farhad si-a încãlecat calul favorit si a pornit în goanã cãtre Shirin, dar s-a prabusit de pe o stâncã si si-a gãsit moartea. Din fiecare picaturã a sângelui sãu scursã în pãmânt a rãsãrit apoi câteo lalea purpurie, simbol al dragostei perfecte sau pasionale. 

Aprinde candela inimii si daruieste lumina - img

Legenda femeii
Legenda femeii este o carte din categoria: Diverse.
Descrierea cartii Legenda femeii : Din Legenda femeii putem intelege lucruri folositoare, pentru care autorul a studiat indelung si in profunzime, subiectul cartii Legenda femeii iar informatia ne este structurata intr-o maniera inteligibila demna de o recitire si pastrare in biblioteca proprie.
Prin acest material ne sunt prezentate lucruri uimitoare, iar cititorii pot forma idei aprofundate despre subiect, parerile fiind impartite intotdeauna, autorul rezervand spatiu pentru dezbaterea ulterioara a materialului pus la dispozitie.
Referintele si bibliografia Legenda femeii le puteti gasi la sfarsitul materialului, iar concluziile acestei carti sunt drepturile exclusive ale autorului care le-a creat. Legenda femeii este disponibila la download direct pe site-ul scribd.com, site-ul face doar o redirectare automata catre acest site pentru download-ul materialului.


Matrimoniale Romania
Art of Dreams - img


Recucereste-ti Iubirea

aroma dragostei - img
Soaptele timpului a mea fiinta o cuprind, vise care mor, stele ce se naruiesc , luceafar fara cer, iubiri ce pier, sunt a sufletului dureri.
O umbra , o singura urma, un singur drum ma poarta pe un taram ratacitor, un simplu calator prin al vietii coridor, un simplu calator al vietii explorator, o singura umbra, un drum ratacitor, un simplu om mergand inspre al tau dor...curmand suferinta acestui calator ratacitor.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu