Postări populare " My Laura Catrinar "

joi, 20 octombrie 2011

" Noi doi şi marea cu valuri de cleștar. Iubim nemarginirea și cerul de smarald "

 Noi doi - romantic

Am citit un articol interesant si pe care am sa-l reproduc aici :,,Specialistii sunt de parere ca, daca este adevarata, o prietenie ar trebui sa suporte momentele de totala sinceritate. Daca nu esti sincera cu cea mai buna prietena, vei simti ca relatia aluneca pe un teren primejdios si chiar te vei intreba daca merita sa mai intretii prietenia cu acea persoana. S-ar parea ca baza sinceritatii absolute intr-o prietenie sta in motivatiile pe care le ai atunci cand iti sustii parerile. Important este nu ce spui, ci de ce spui: prietena trebuie sa simta ca ii spui adevarul fiindca esti preocupata cu adevarat de soarta ei, nu pentru ca ai avea cine stie ce intentii ascunse."
Si iarasi intrebarile pun stapanire pe gandul meu...,,de ce?...de ce?"



Alerg către o stea - ladyaheart rose



Am sa-l citez pe Gala Galaction cu un citat despre Prietenie,,-una din mangaierile vietii’’ si am sa completez cu cateva definitii generale ,dar nu inainte de a multumi prietenei mele pentru valoarea acestui sentiment!
,,Nu se poate numi fericire ceva ce nu se poate impartasi si cu un prieten’’
,,Prietenia este legãtura dintre douã suflete asemenea,unite prin fortele lor si totusi independente.’’
,,Ceea ce face ce prieteniile sã fie trainice si le sporeste farmecul este un sentiment de care iubirea e lipsitã:certitudinea.’’
,,Oamenii de treabã ar trebui sã-si impunã ca principiu,sã acopere necazurile prietenilor cu o mantie protectoare,si NU sã-si facã din lume un confident pentru suferinþe de multe ori doar închipuite.’’
,,Nu stiu dacã prietenia se naste mai degrabã din contraste decat din asemanari’’
,Prietenie inseamna sa fii alaturi de prieteni nu cand au dreptate,ci cand gresesc’’
,,Firea omului fuge de singuratate si cauta totdeauna un sprijin care nu este mai dulce decat inima unui prieten’’



















Prietenia, un subiect foarte amplu  intr-un secol in care primeaza interesele, uitandu-se  de latura  sufleteasca ,cea care ii  defineste cu adevarat sensul...sau poate nonsensul?...interpretarile sunt multiple ca si parerile...fiecare se raporteaza la propria persoana...Voi veni cu 3 notiuni de baza ale prieteniei:  incredere,respect,sinceritate.
Toate depind una de alta intr-o mai mica sau mai mare masura...
Si ca sa fiu subiectiva , pot doar sa spun ,ca rare sunt prieteniile sincere si fericit este acel care o detine! Eu ,din pacate...sunt dezamagita, dar totusi mai sper in existenta unei prietenii sincere!     
"Prietenii adevarati nu vor nimic de la tine, in afara faptului ca vor sa fie langa tine, sa se simta bine in prezenta ta."



ROMANTIKA - bar lua e estrelas

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu